Ezek a legjobb lejátszási listák home office-hoz

Ezek a legjobb lejátszási listák home office-hoz

Milyen is valójában a home office? Sokszor bonyolult, stresszes és a legtöbbször ingerszegény. De vajon van-e jó oldala az otthoni munkavégzésnek? A válasz egyértelműen igen, hiszen végre olyan zenét hallgathatunk, amilyet csak akarunk.


Ráadásul a zenehallgatás sok esetben enyhítheti is a fent felsorolt problémákat. Külön öröm, hogy a streaming-szolgáltatók aranykorában a legtöbb zenelájátszó alkalmazáson gyakorlatilag stílustól függetlenül, az adott hangulatunknak megfelelően válogathatunk a lejátszási listák között. Ezekből mutatunk most ötöt.

1. Pop remix

Popelőadók legfrissebb számai egy helyen: Lady Gaga, Dua Lipa, Normani és mindenki más, akik egymás ellen harcolnak a toplisták élén, és sorra viszik haza a legrangosabb díjakat. Ha rajongsz a populáris zenéért, ez a te listád!

2. COLORS

Ne csodálkozzunk a COLORS STUDIO Youtube-csatornájának számain. A több mint 4 millió feliratkozó és több százmilliós nézettségek tökéletesen alátámasztják, hogy ez az egyik legjobb dolog, ami az elmúlt pár évben történt a videómegosztón. A titka pedig egyértelműen abban rejlik, hogy nem szól másról, mint a minden manírtól mentes, tiszta zenéről. Ennek örömére álljon itt az összes számot felsorakoztató lejátszási lista.

3. Disney Hits

Óriási Disney-fan vagy? Kívülről tudod az összes dal szövegét, függetlenül attól, hogy épp az angol, vagy a magyar verziót hallgatod? Akkor itt van a tökéletes lejátszási lista számodra. Több mint négy óra meseországban.

4. Magyar top 50

Ez a naponta frissülő Spotify-lista azoknak szól, akik egyszerre rajongói a magyar és a nemzetközi művészeknek. Egy 50 számból álló toplista, mely a Magyarországon legtöbbet hallgatott számokat mutatja be nekünk.

5. COVID-19 Quarantine Party

A legtöbb zenelejátszó alkalmazás, illetve a legnagyobb videómegosztó portál egyaránt – vagy legalábbis azoknak felhasználói – hamar felismerték az igényt a karantén lejátszási listákra. A COVID-19 Quarantine Party egyike volt az első ilyen playlisteknek, előnye pedig, hogy minden zenei stílust magában foglal, legyen az pop, soul vagy akár heavy metal.

Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web
A figyelmetekbe ajánljuk