Minden Lady Gaga és Ariana Grande rajongó álma vált valóra, amikor májusban szinte a semmiből megjelent a két világsztár közös száma, a Rain On Me. A dal mindkét művész számára mérföldkő lehet, de a múltban is volt már ilyen zenei együttműködésekre példa más világsztároknál. Mutatjuk, mire gondolunk.


Lady Gaga, Ariana Grande - Rain On Me (Official Music Video) www.youtube.com

Függetlenül attól, hogy pár év múlva, mit gondolunk a Lady Gaga feat. Ariana Grande kollaborációról, az már most egyértelmű, hogy a dal jelenleg az egyik legsikeresebb szerzemény a szórakoztatóiparban: YouTube-on már több mint 133 millió megtekintésnél jár a dalhoz forgatott videóklip, Spotify-on pedig már az első héten közel 42 millióan streamelték – utóbbi esetében ez a premier hetében egyértelmű első helyet jelentett. De nézzük, kik könyvelhettek el maguknak hasonló sikereket!

Lil Nas X & Billy Ray – Old Town Road

Szóval van itt ez a countryénekes, akit az utóbbi egy-két évtizedben csak Miley Cyrus apjakánt ismert a közönség, és van egy afroamerikai, nagyon fiatal rapper, akiről szinte még senki nem hallott. Billy Ray Cyrusról és Lil Nas X-ről van szó, akik Old Town Road című közös dalukkal olyan fenomént hoztak létre, hogy az gyakorlatilag minden létező rekordot megdöntött. Nem is csoda, hogy a szám több neves díjat is bezsebelt: ilyen volt például a legjobb duónak és a legjobb videóklipnek járó Grammy. Lil Nas X amúgy több szempontból is úttörő, tavaly júniusban ugyanis melegként coming outolt Twitter-oldalán, számtalan sztereotípiát ledöntve ezzel.

Britney Spears & Madonna – Me Against The Music

A kétezres évekre visszatekintve keresve sem találtunk ikonikusabb duót Britney Spears és Madonna párosánál. Előbbi már, utóbbi pedig még csúcson volt, így a dal sikere gyakorlatilag garantált volt.

RUN DMC & Aerosmith – Walk This Way

1985-öt írunk, RUN DMC az egyik legsikeresebb rapper, az Aerosmith tagjai pedig az egyik legsikeresebb rockegyüttes tagjai. Mi történik akkor, ha összeállnak egy közös dalra? Például olyan sikerszerzemények születnek, mint a Walk This Way, amit 35 évvel a megjelenése után is ismer mindenki. A dalt az évek során többen is feldolgozták, ezek közül talán a legismertebb és legsikeresebb az *NSYNC, Britney Spears, Mary J. Blige és Nelly közös előadása volt a 2001-es Superbowl félidejében.

Daft Punk & Pharrell Williams – Get Lucky

2013-ban gyakorlatilag egy lépést sem tudtunk anélkül tenni, hogy ne szólaljon meg valahol a Daft Punk és Pharrel Williams közös szerzeménye, a Get Lucky, ami nem is csoda, hiszen a dal gyakorlatilag tökéletesre sikeredett. Nagyon jó hír volt ez a Daft Punk számára, hiszen ők ezzel a dallal tértek vissza egy rövidebb szünet után.

Friss

A sertéshús fogyasztása is lehet egészséges

A sertéshús sokkal több vitamint és ásványi anyagot rejt, mint azt elsőre gondolnánk. A sovány sertéshús, például a karaj az egészségtudatos táplálkozásba is nagyszerűen beleillik, mert zsír és koleszterin tartalma egyaránt alacsony. Megmutatjuk miért érdemes az ünnepek közeledtével sertéshúsból készült ételt tenni az asztalra. Készítsd el minél többször, hiszen „egy kiváló minőségű sertéshús, minden ízében különleges"!

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk