Lejátszási listák egy tökéletes parkban eltöltött naphoz

Lejátszási listák egy tökéletes parkban eltöltött naphoz

A kijárási korlátozások feloldásával egyre többen merészkednek ki a közparkokba. Egy tökéletes Margitszigeten töltött délutánhoz pedig a jó társaság mellett nem is kell más, mint egy szintén tökéletes playlist.


Mielőtt nyakunkba vennénk a várost, és elindulnánk a hozzánk legközelebb eső park irányába a barátainkkal, érdemes végiggondolni, hogy valójában milyen lejátszási listára is van szükségünk. Fontos, hogy a zene, amit ilyen helyen hallgatunk majd, semmiképp se tartalmazzon vulgáris dalszöveget – nem mi leszünk az egyetlenek, akik élvezni szeretnénk a szabadlevegőt, figyeljünk oda a körülöttünk levőkre is! A stílust tekintve sem árt, ha kicsit visszafogottabbak maradunk: a heavy metál, esetleg a hardcore scream jellegű zenék szintén megzavarhatnak másokat. Ezeknek a kritériumoknak megfelelően álljon tehát itt a három legtökéletesebb lejátszási lista.

Scary Pockets

Kedvenc populáris dalaid, funk stílusban feldolgozva – ezt tudja neked nyújtani a Scary Pockets együttes, akiknek összes dala egy folyamatosan frissülő Spotify-playlistben található meg. Az általuk feldolgozott dalok mindegyikére jellemző a tipikus Scary Pockets-stílus, ám a dalok eredetije is minden esetben felismerhető marad: tökéletes számok egy parkban eltöltött délutánhoz. Emellé már nem is kell semmi más, talán csak egy üveg jó sör vagy bor és persze valamilyen nassolnivaló.

Slow Jazz

A dzsesszben az a jó, hogy tempótól függetlenül hat az emberre – pont ezért tökéletes választás ez a lejátszási lista egy pikinik vagy egy baráti beszélgetés aláfestő zenéjeként. A Spotify Slow Jazz lejátszási listáján minden olyan klasszikus, lassú dzsessz-számot megtaláltok, ami tökéletes háttérzenét biztosít egy ilyen eseményhez.

Chill Hits

Természetesen az is előfordulhat, hogy sem a funkot, sem a dzsesszt nem kedveled, így sem maradsz azonban lejátszási lista nélkül. A Chill Hits olyan közönségnek lett összerakva, akik inkább a populárisabb zenét kedvelik. A naponta frissülő lejátszási listában olyan előadók „feel good"-stílusú dalait találjuk meg mint például Katy Perry, Selena Gomez, Bebe Rexha vagy esetleg Charlie Puth. Ezt a lejátszási listát hallgatva akár még fel is állhatsz a margitszigeti nagyrét közepére leterített plédedről, és táncolhatsz is egyet.

A figyelmetekbe ajánljuk