dave grohl és nandi bushell

A 10 éves Dave Grohl-fan simán felveszi a versenyt a világsztár dobossal, amiért kapott is egy dalt.A 10 éves Nandi Bushell videója körbejárta az internetet, amiben kihívta példaképét, Dave Grohlt egy dobpárbajra. A kislány gyakorlatilag hiba nélkül dobolta el a Foo Fighters Everlong című számát.

A videó természetesen Grohlhoz is eljutott, aki válaszként eldobolta a Them Crooked Vultures Dead End Friends című számát (ebben a formációban Grolh mellett játszik még a Queen of the Stone Age-ből ismert Josh Homme, valamint a The Clash ismert John Paul Jones – a szerk.). Nandi válaszként szintén eldobolta a dalt, továbbra is hiba nélkül. Grohl elismerte a vereséget, és egyben azt is bejelentette, hogy készül valamivel.

Utólag kiderült, Grohl a kislánynak írt egy dalt, mely arról szól, hogy a 10 éves Nandi a rock királynője és a világ legjobb dobosa. A háttérvokált az egykori Nirvana dobos lányai szolgáltatták a dalhoz.

Egyébként hatalmas éve van Nandinak: miután feldolgozta a Rage Against The Machine-től Guerrilla Radio-t egymaga, három hangszeren is játszva, Tom Morello kapott egy gitárt ajándékba.

De a Metallica gitárosa, Kirk Hammett is a csodájára járt, miután eljutott hozzá Nandi Enter Sandman feldolgozása, ahol szintén minden hangszeren a fiatal csodagyerek játszott.

A figyelmetekbe ajánljuk