Orville Peck

Minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb zenei debütálásait, hogy mindig képben lehess! 18 új dallal frissült a Hamu és Gyémánt új zenés lejátszási listája, ajánljuk figyelmedbe!A hét lemeze: Black Noi$e - Oblivion

A detroiti producer/DJ második nagylemeze valóságos ki-kicsoda az underground hip-hopban, ami a közreműködők névsorát illeti. De találunk rajta azért olyan nagy neveket is, mint Black Noi$e kiadójának a vezetője, Earl Sweatshirt, vagy éppen az elektronikus alapok királya, Danny Brown.

Burna Boy, Ronny J, Orville Peck

Megjelent a hétvége során Burna Boy új nagylemeze, a nigériai dancehall előadó népszerűségének folyamatos növekedését pedig azt is jelzi, hogy legújabb anyagán olyan neveket találunk közreműködőként, mint Stormzy, vagy éppen Chris Martin, a Coldplay énekese.


Ronny J az utóbbi évek egyik feltörekvő hip-hop producere, akinek számtalan kiváló Denzel Curry- és Ski Mask The Slump God-dalt köszönhetünk. Időről-időre viszont szólóban is kipróbálja magát, most új lemezt adott ki előadóként is.

Ha a nyári éjszakákban szomorkodva néznénk az eget időnként, jobb aláfestést nem is találhatnánk Orville Peck új EP-jénél. Az arcát mindig eltakaró, rejtélyes Peck melankolikus country-ját gyakorlatilag mintha erre találták volna ki.

A hét dala: Dorian Electra - Gentleman / M'Lady

A hét legjobb száma valójában két dal - ugyanazt a témát körbejárva. Az internet fedorás, férfijogi aktivista bugyrát dolgozta fel a hyperpop vonulat egyik legérdekesebb figurája, Dorian Electra. A Gentleman leginkább arról szól, mit gondolnak ezek a férfiak magukról, a második pedig arról, mit gondol a nőkről ez a szubkultúra. Nehéz lett volna választani a kettő közül, a klipjének hála nem is kellett.

Hallgasd ezeket is!

A héten megjelent új számok révén ízelítőt kaptunk Dua Lipa remixalbumából, Rico Nasty ped a 100 gecs-es Dylan Brady producerrel próbálta ki magát hyperpopban. Újabb kislemezt adott ki az Idles ősszel érkező új lemezéről, amit már alig várunk, Sufjan Stevens pedig elektropoppal jelentkezett és milyen jól tette!

18 új dallal frissült a Hamu és Gyémánt új zenés lejátszási listája, ajánljuk figyelmedbe!

A figyelmetekbe ajánljuk