Amint hozzászoknál a furcsaságokhoz, hirtelen kirántják alólad a szőnyeget.Lady Gaga újabb videoklippel népszerűsíti viszonylag friss, Chromatica című albumát. A harmadik videó (az első a Stupid Love, a második pedig Ariana Grandéval készült közös dala, a Rain On Me – a szerk.) rendezéséhez a szakmán belül nagy névnek számító Tarsem Singh-t nyerte meg magának. A rendező egyedi látásmódjáról árulkodik A sejt és a Zuhanás című film is, továbbá neki köszönhetjük az R.E.M. ikonikus Losing My Religion videóját is.

A vizuálisan erős, a szürrealitást kicsit sem megvető Singh tökéletes párosítás Lady Gagával. A 911 nagyjából kétharmadában nehezen tudnánk megfogalmazni, hogy éppen mi is történik a szemünk előtt, cserébe viszont látványos és kreatív a videó. A legváratlanabb pillanatot egyértelműen az utolsó rész szolgáltatja, amit biztosan emlegetni fogunk évek múlva is.

Friss

Végleg bezár a közel fél évezrede működő, világhírű kocsma a járvány miatt

A koronavírus-járvány áldozata lett egy 455 éve működő oxfordi kocsma, a Lamb and Flag, vagyis a Bárány és Zászló. A csehóban olyan világhírű írók fordultak meg, mint a Gyűrűk Ura trilógiát író J.R.R. Tolkien vagy a Narnia krónikáját szerző C.S. Lewis.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk