Nyárzáró bulit tartanál? Itt vannak hozzá a legjobb playlistek!

Nyárzáró bulit tartanál? Itt vannak hozzá a legjobb playlistek!

Senki nem ilyen nyárra számított év elején, ez pedig leginkább a koronavírus-járványnak köszönhető. Meglepő-e ezek után, ha bulival zárnánk le ezt a furcsa szezont? Nem. Segítségül mutatunk is pár lejátszási listát.


Vajon mire érdemes figyelni egy ilyen nyárzáró buli zenei összeállításánál? Leginkább arra, hogy passzoljon mindenki zenei ízléséhez – bár erre amúgy is érdemes minden buli alkalmával figyelni –, illetve arra, hogy próbáljuk meg olyan playlistek mellett letenni voksainkat, melyek nem emlékeztetnek minket arra, hogy pár nap, és véget ér a szabadságot szimbolizáló nyár.

Summer2020


Ez az a lejátszási lista, amit akkor indítsunk el, ha nem vágyunk másra, csak 2020 sikerszerzeményeire. Itt van mindenki, aki ebben az évben letett valamit az asztalra: meghallgatjuk Lady Gaga és Ariana Grande Rain on Me-jét, a TikTokon óriásit futott Watermelon Sugart Harry Stylestól, de válogathatunk természetesen Dua Lipa és Lizzo dalai közül is.

Summer Jazz


Ha nem örült bulizással, hanem inkább csak kerti sütögetéssel zárnátok a nyarat, mindenképp válasszátok a Summer Jazz playlistet, ez ugyanis tökéletes hangulatot fog biztosítani számotokra. Már-már a 30-as évek Amerikájában érezhetitek magatokat a közel 8 órás listát hallgatva – nem is csoda, hogy több mint 76 ezer ember követi ezt a playlistet.

Retro Summer Classics


Családi buli lesz? Szülőkkel, nagymamákkal és nagypapákkal együtt? Ha igen, mindenképp hallgassatok bele a Retro Summer Classics-ba, melyben mindenki megtalálja a saját fiatalkorának zenéit. Van itt minden Janet Jacksontól, a Beach Boys-on keresztül, egészen a Led Zeppelinig.

A figyelmetekbe ajánljuk