A két popsztár új zenével próbálja rábírni a fiatalságot arra, hogy részt vegyen a következő szavazáson.


Ariana Grande már korábban is tett azért, hogy minél több rajongója részt vegyen a választásokon. Egyik turnéján például regisztrációs fülkéket állított fel minden helyszínen. Mivel turnézni most nem tud, Twitteren új zenével próbálja rávenni az embereket, hogy kinyilatkoztassák politikai véleményüket. Bejegyzést tett közzé Twitter-oldalán, aminek a hátterében látható egy gitár és egy szintetizátor. A poszthoz a következőt írta:

Éppen mixelünk és egyben emlékeztetlek téged rá újra, hogy regisztrálj a szavazáshoz, ha még nem tetted meg és szavazz minél korábban.

Közben Lorde is szavazásra buzdította hazája lakóit, Új-Zélandon ugyanis szintén választások közelednek. Az énekesnő 2017-es Melodrama című lemeze óta nem adott ki új albumot, jövőre viszont úgy tűnik végre érkezik a folytatás. Instagramján egy halom hasznos információ mellett a szavazásban való részvételre utalt arra is, hogy jövőre új albumot ad ki. Már amennyiben szavaznak az emberek, természetesen, különben valószínűleg örökre a képzeletbeli fiókban maradnak azok a dalok.

Kérlek szavazzatok a gyönyörű országunkért. És jövőre adni fogok nektek valamit cserébe.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk