A két popsztár új zenével próbálja rábírni a fiatalságot arra, hogy részt vegyen a következő szavazáson.


Ariana Grande már korábban is tett azért, hogy minél több rajongója részt vegyen a választásokon. Egyik turnéján például regisztrációs fülkéket állított fel minden helyszínen. Mivel turnézni most nem tud, Twitteren új zenével próbálja rávenni az embereket, hogy kinyilatkoztassák politikai véleményüket. Bejegyzést tett közzé Twitter-oldalán, aminek a hátterében látható egy gitár és egy szintetizátor. A poszthoz a következőt írta:

Éppen mixelünk és egyben emlékeztetlek téged rá újra, hogy regisztrálj a szavazáshoz, ha még nem tetted meg és szavazz minél korábban.

Közben Lorde is szavazásra buzdította hazája lakóit, Új-Zélandon ugyanis szintén választások közelednek. Az énekesnő 2017-es Melodrama című lemeze óta nem adott ki új albumot, jövőre viszont úgy tűnik végre érkezik a folytatás. Instagramján egy halom hasznos információ mellett a szavazásban való részvételre utalt arra is, hogy jövőre új albumot ad ki. Már amennyiben szavaznak az emberek, természetesen, különben valószínűleg örökre a képzeletbeli fiókban maradnak azok a dalok.

Kérlek szavazzatok a gyönyörű országunkért. És jövőre adni fogok nektek valamit cserébe.

Friss

MIT

Olyan arcmaszkot terveznek, ami elpusztítja a koronavírust

A hagyományos arcmaszkok ugyan hatékonynak bizonyultak a koronavírus terjedésének mérséklésében és csökkentik a fertőzés kockázatát, azonban nem nyújt száz százalékos védelmet. A Massachusetts Institute of Technology (MIT) kutatói azonban egy lépéssel többet szeretne: olyan maszkot, ami inaktiválja a vírusokat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk