Tavaly úgy döntött, hogy meglátogatja a kontinenst, ami inspirálóan hatott rá.Várhatóan tavasszal jelenik meg Lorde új albuma, amire 2017-es Melodrama című legutóbbi lemeze óta várnak rajongói. Most hírlevelében bejelentette, hogy kisérőként kiad egy 100 oldalas képeskönyvet is, ami 2019-es útját dokumentálja az Antarktiszra.

Amikor elindultam az Antarktiszra, még el sem kezdtem dolgozni a Melodrama folytatásán. Az út után rájöttem, hogy az agyamnak szüksége volt egy utazásra egy másik valóságba. Az albumok a saját kis világukban léteznek bizonyos értelemben, az Antarktisz pedig egy tökéletes nagy fehér radír volt számomra, egy élő előcsarnok, amin keresztül kellett mennem ahhoz, hogy elkezdhessek dolgozni a következő nagy dolgon.

A könyv a barátnője fotóit tartalmazza az útról, továbbá egy esszét, amit az énekesnő írt. Egyelőre ugyanakkor kérdéses, mikor jelenik meg. Egyelőre csak felmérik előrendeléssel az igényt, hogy mennyit készítsenek belőle, ezért nem fog megérkezni a rajongókhoz karácsonyra valószínűleg már, írja a hírlevélben.

(Forrás: Dazed)

Friss

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk