lorde

Lorde képeskönyvet ad ki antarktiszi útjáról

Tavaly úgy döntött, hogy meglátogatja a kontinenst, ami inspirálóan hatott rá.Várhatóan tavasszal jelenik meg Lorde új albuma, amire 2017-es Melodrama című legutóbbi lemeze óta várnak rajongói. Most hírlevelében bejelentette, hogy kisérőként kiad egy 100 oldalas képeskönyvet is, ami 2019-es útját dokumentálja az Antarktiszra.

Amikor elindultam az Antarktiszra, még el sem kezdtem dolgozni a Melodrama folytatásán. Az út után rájöttem, hogy az agyamnak szüksége volt egy utazásra egy másik valóságba. Az albumok a saját kis világukban léteznek bizonyos értelemben, az Antarktisz pedig egy tökéletes nagy fehér radír volt számomra, egy élő előcsarnok, amin keresztül kellett mennem ahhoz, hogy elkezdhessek dolgozni a következő nagy dolgon.

A könyv a barátnője fotóit tartalmazza az útról, továbbá egy esszét, amit az énekesnő írt. Egyelőre ugyanakkor kérdéses, mikor jelenik meg. Egyelőre csak felmérik előrendeléssel az igényt, hogy mennyit készítsenek belőle, ezért nem fog megérkezni a rajongókhoz karácsonyra valószínűleg már, írja a hírlevélben.

(Forrás: Dazed)

A figyelmetekbe ajánljuk