Kaytranada, Lizzo, A$AP Rocky, Denzel Curry, Idles, Tyles The Creator, Slowthai, Poppy, Charli XCX, Billie Eilish, Mitski, Vampire Weekend, Rico Nasty, Childish Gambinoator, Slowthai, Poppy, Charli XCX, Billie Eilish, Mitski, Vampire Weekend, Rico Nasty, Childish Gambino
Sándor Emese

Együtt az új és az igazi Missy Elliott: ezt hallgasd az előző hétről!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!


A hét lemeze: Bree Runway - 2000AND4EVA

Manapság már minden újabb alternatív női rapperre rásütik az új Missy Elliott jelzőt, de ha valakire ez talán igazán illik, az Bree Runway. A fiatal előadó elképesztő vizualitású klipekkel és egészen szokatlan beatekkel jelentkezett az utóbbi időkben, végre pedig megérkezett a bemutatkozóprojektje is a korábban már hallott számokkal és néhány újjal. Az egyiken például maga Missy Elliott is vendégeskedik!

Ezeket a lemezeket is csekkold!

Imádtuk a country-s kitérő után a diszkókorszakba fejest ugró Kylie Minogue új lemezének beharangozó dalait, most végre megérkezet az album is.


Váratlanul Giggs is kidobott egy valamivel több, mint egy órás új anyagot olyan közreműködőkkel, mint Jorja Smith és Emeli Sandé.


Emellett a Suuns rajongói is kaptak egy új EP-t, amivel talán könnyebb lesz kivárni az új albumot.

A hét dala: AG Club - Columbia

Ha szereted a korai BROCKHAMPTONt, tartsd a szemed mindenképpen erősen az AG Club nevű formáción. Hozzájuk hasonlóan az AG Club is az Odd Future kollektíva nyomában jár nem titkoltan, szokatlan beatjeikkel pedig simán kitűnnek a mainstream hip-hop kockázatkerülő felhozatalához képest. Erre jó példa új számuk is, ami amolyan riasztóhangként használ törzsi kiáltást, afrikai dobokkal megtámogatva úgy, hogy az ember figyelmét azonnal megragadja a kreatív hangmintahasználat.

Ezeket se hagyd ki!

A héten nem voltunk túlságosan elárasztva új zenével, de azért jelentek meg érdekes kislemezek is. Visszatért két új dallal a System Of A Down egy fontos ügyre felhívva a figyelmet, a SpongyaBob-filmekhez pedig továbbra is csak jó dalok készülnek fura módon.11 új dallal frissült a Hamu és Gyémánt új zenés lejátszási listája, ajánljuk figyelmedbe!

A figyelmetekbe ajánljuk