Dua Lipa hamarosan kiadja idei, nagysikerű Future Nostalgia című lemezének újrahangolt verzióját, amin egy halom híresség fog feltűnni a már ismert, de valószínűleg új köntöst kapó dalokban.


Kezd egyre népszerűbb trenddé válni az úgynevezett remixalbum, amikor előadók kiadják korábbi lemezüknek egy újabb verzióját, amelynek minden számát újragondolják egy másik előadó segítségével.

A legújabb bejelentés szerint Dua Lipa is hamarosan kiadja a karantén elején megjelent Future Nostalgia című lemezének újravariált verzióját, a bejelentett neveket olvasva pedig nem lehet okunk panaszra.

A Levitating című számot Madonna fogja remixelni és Missy Elliott is feltűnik majd rajta, míg a Physical új verziójához Lipa megnyerte magának Mark Ronsont és Gwen Stefanit.

Az énekesnő további meglepetéseket ígér a többi számhoz is, amelyek esetében nem jelentette még be a közreműködőket. Az új verzió augusztus 21-én jelenik meg Club Future Nostalgia címmel, de augusztus 14-én kapunk belőle egy kis ízelítőt a Levitating remix megjelenése révén.

Forrás: AV Club

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk