Az énekesnő volt a vendége az NPR Tiny Desk nevű akusztikus koncertes műsorának legutóbbi epizódjában.


A Tiny Desk Concert az NPR (National Public Radio) non-profit rádió állandó szériája, amiben híres zenészeket invitál a székhelyének egyik erre kialakított termébe, hogy egy apró asztal mögött adja elő pár számát az adott előadó. Mivel a koronavírus-járvány miatt még mindig tart a karantén az USA-ban, így egy ideje a zenészek otthonról közvetítik a koncertsorozathoz készült fellépéseiket.

Dua Lipa: Tiny Desk (Home) Concert

Így tett most a legújabb epizódban Dua Lipa is, aki otthonából adta elő idei nagy sikerű Future Nostaliga című lemezének néhány slágerét. Ha már élő koncertek nincsenek a koronavírus-járvány miatti szabályozások miatt, legalább virtuálisan részt vehetünk egy Dua Lipa koncerten idén, ha már elmaradt a Sziget. A fesztiválon ugyanis az énekesnő lett volna az egyik sztárfellépő.


Friss

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4+1 élelmiszer, ami csökkentheti a koleszterinszintet

A szívbetegség a világ vezető halálozási oka. A magas koleszterinszint - különösen a „rossz" LDL - összefügg a szívbetegségek fokozott kockázatával. Annak érdekében, hogy ezt megelőzzük elengedhetetlen a megfelelő étrend. Íme, 5 olyan élelmiszer, amely csökkentheti a koleszterinszintet és enyhíti a szívbetegségek egyéb kockázati tényezőit.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk