A rapper hatalmas ijesztő agyarakkal népszerűsíti a hamarosan megjelenő Mortal Kombat 11 Ultimate-et.


MJB brit dizájner legújabb projektjében közös nevezőre hozta a gaming világot a divat, zene és sport világával. Az Everlast sportgyártócéggel és a Mortal Kombat-videójátékok gyártójával egy közös kampányt indítottak, amiben egy Mortal Kombat-tematikájú kollekciót dobnak majd piacra. A kollekció négy maszkos kapucnis felsőből áll, ami Sub-Zero, Scorpion, Raiden és Baraka esztétikáját képezi le.

Emellett pedig a kampány részeként egy kisfilm is készült, ami a kollekcióval együtt a hamarosan megjelenő Mortal Kombat 11 Ultimate-et népszerűsíti. Ebben Megan Thee Stallion rapper a videójáték Mileena nevű karakterének van öltöztetve és maszkírozva. Ez azt jelenti, hogy hatalmas, félelmetes, agyarakkal teli állkapcsot kapott, tökéletesen leképezve a karakter nem hétköznapi külsejét.

(Forrás: Billboard)

Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk