The Weeknd (A Hétvég)
Egyik slágert se hallgatták az amerikaiak még olyan sokáig, mint az övét.Az Egyesült Államok legfontosabb slágerlistáján, a Billboard Hot 100-on ez elmúlt héten is Cardi B és Megan Thee Stallion közös dala, a WAP lett az első, ami már negyedik hete éllovas. Ennek ellenére nem övék volt az előző hét legnagyobb teljesítmény, hanem The Weekndé, akinek Blinding Lights című száma ötödik helyen végzett. Hogy miért fontos ez?

Azért, mert így az énekes új rekordot állított fel a magazin slágerlistájának 62 éves történelmében.

A listát korábban négy hétig is vezető dal ugyanis ezzel már zsinórban 28. hete nem került ötödiknél gyengébb pozícióba, vagyis közel 7 hónapja folyamatosan a a legjobb öt előadó között szerepel. Az előző rekordot a Shape Of You (Ed Sheeran) és a Closer (The Chainsmokers és Halsey) tartotta 27 héttel. Az örökranglistán őket a Circles (Post Malone) követi, majd az Uptown Funk (Mark Ronson és Bruno Mars) és a How Do I Live (LeAnn Rimes) 25 héttel.

A Girls Like You (Maroon 5 és Cardi B) és a That's What I Like (Bruno Mars) 24 héten keresztül maradt az ötös élbolyban, míg az Old Town Road (Lil Nas X és Billy Ray Cyrus), a Without Me (Halsey), a Despacito (Luis Fonsi, Daddy Yankee és Justin Bieber) és a The Twist (Chubby Checker) 23 hétig volt erre képes.

A figyelmetekbe ajánljuk