The Weeknd a Blinding Lights videoklipjében napszemüvegben nézi a fényeket

A Billboard végeredményt hirdetett külön toplistájáról.A Billboard minden évben méri a dalok hallgatottságát az amerikai Emlékezet napjától kezdve egészen a Munka ünnepnapjáig, ez idén a május 25-el kezdődő időszak volt egészen szeptember 7-ig. Az eredményekről külön toplistát vezet, hogy a 15 hét lezárultával kiderüljön, melyik volt a nyár slágere. A napokban lezárult ez az időszak, véglegesítették az eredményeket.

2018-ben Drake In My Feelings-e volt a nyár slágere, tavaly pedig kicsit sem meglepő módon az Old Town Road Lil Nas X-től. A győztes idén is egyértelmű volt, a dal 7 héten keresztül vezette a legfontosabb slágerlistát, a Billboard Hot100-at, melyen jelenleg is 4. helyen áll, a nyár slágerei toplista 15 hetéből 13-at pedig a csúcson töltött. Ez a dal DaBaby Roddy Ricch közreműködésével készült Rockstarja.

Őt The Weeknd követi a Blinding Lights-szal, a harmadik pedig Jack Harlow What's Poppinja, aminek a számait alaposan megdobó remixén Tory Lanez és Lil Wayne mellett szerepel DaBaby is, aki ezzel a dobogó két fokát is magáénak tudhatja. Erre utoljára Cardi B volt képes 2018-ban, amikor az I Like It mellett egy Maroon 5 számmal is top3-ba jutott, melyben közreműködött. Negyedik lett a TikToknak köszönhetően nagy köröket futó, majd egy Beyoncé remixet is kapó Savage Megan Thee Stalliontól, a top5-öt pedig a Roses zárja SAINt JHNtól.

A figyelmetekbe ajánljuk