A tervek szerint idén két új dal is érkezett volna az újra összeálló svéd négyestől, de ebből már a koronavírus-járvány miatt sajnos nem lesz semmi. Cserében jövőre kárpótolnak minket további három számmal!


A tervek szerint ebben az évben tért volna vissza hosszú idő után az Abba az eredeti felállásban. Két új dalt is ígértek idénre, azonban a koronavírus-járvány miatt sajnos most nem számíthatunk új dalokra, de a svéd négyes kárpótlásként hozzácsap három további új számot is a tervezett kettőhöz, és így jövőre öt új dal is érkezik – írja az Independent.

A hírt egy brit podcastben jelentették be, amelynek műsorvezetője Zoomon keresztül készített interjút Björn Ulvaeus frontemberrel. A svéd zenész elárulta, hogy már rögzítették is a dalokat, de a technikai gondok miatt csak jövőre hozzák nyilvánosságra ezeket.

A banda egyébként 1982 óta nem adott ki új lemezt, utoljára pedig 1994-ben kaptunk új dalt tőlük korábbi, kiadatlan számok formájában. Tehát gyakorlatilag 38 éve nem írtak új dalokat, ezért érthető a rajongók izgatottsága a közelgő visszatérés kapcsán.

Friss

Végleg bezár a közel fél évezrede működő, világhírű kocsma a járvány miatt

A koronavírus-járvány áldozata lett egy 455 éve működő oxfordi kocsma, a Lamb and Flag, vagyis a Bárány és Zászló. A csehóban olyan világhírű írók fordultak meg, mint a Gyűrűk Ura trilógiát író J.R.R. Tolkien vagy a Narnia krónikáját szerző C.S. Lewis.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk