A Saint Laurent luxus divatmárka egy ideje már nem csak ruhákat gyárt, Rive Droite kollekciója révén piacra dobott már méregdrága könyvet és arany borítású gördeszkát is. Ezúttal a pénzes zenekedvelőket célozta meg.A kollekció legújabb darabja egy Pierre Riffaud által tervezett csodaszép márvány lemezjátszó, aminek minden összetevője emberi kezek fáradtságos munkájának az eredménye. Riffaudnak egyébként korántsem ez az első hasonló alkotása, a művész már 1984 óta készít különleges tervezésű lemezjátszókat.

Saint Laurent m\u00e1rv\u00e1ny lemezj\u00e1tsz\u00f3

YSL

Ha ezen szeretnék hallgatni a bakelit lemezeinket, az egészen borsos 44 ezer dollárba, vagyis nagyjából 12 millió forintunkba fog kerülni nekünk. Ebben pedig még nincs benne az utazás költsége, mivel a termék csak a Saint Laurent párizsi boltjában megvásárolható – számol be róla a LuxuryLaunches.

Friss

Négy magyar startup kapott többmilliós indulási támogatást

Összesen 80 millió forint értékű befektetési ajánlattal zárult a koronavírus-járvány gazdasági hatásaira válaszul indított Reload Hungary Inkubációs Program, amit az MFB Csoport tagjai a Hirventures és a Startup Campus Inkubátor hozott létre.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk