A Saint Laurent luxus divatmárka egy ideje már nem csak ruhákat gyárt, Rive Droite kollekciója révén piacra dobott már méregdrága könyvet és arany borítású gördeszkát is. Ezúttal a pénzes zenekedvelőket célozta meg.A kollekció legújabb darabja egy Pierre Riffaud által tervezett csodaszép márvány lemezjátszó, aminek minden összetevője emberi kezek fáradtságos munkájának az eredménye. Riffaudnak egyébként korántsem ez az első hasonló alkotása, a művész már 1984 óta készít különleges tervezésű lemezjátszókat.

Saint Laurent m\u00e1rv\u00e1ny lemezj\u00e1tsz\u00f3

YSL

Ha ezen szeretnék hallgatni a bakelit lemezeinket, az egészen borsos 44 ezer dollárba, vagyis nagyjából 12 millió forintunkba fog kerülni nekünk. Ebben pedig még nincs benne az utazás költsége, mivel a termék csak a Saint Laurent párizsi boltjában megvásárolható – számol be róla a LuxuryLaunches.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk