A Selvarey-t még 2014-ben indította, most szexi külsőt is kapott a márka.


A Selvarey rummárka 2014-ben indult, négy alapítójából az egyik pedig a Grammy-díjas popsztár, Bruno Mars. A neve spanyolul a dzsungel királyát jelenti és jelenleg fehér és csokoládé rumot készítenek, de a következő hónapokban új ízek bejelentése várható, derül ki a The Spirit Business cikkéből.

Selvarey

Ennek kapcsán pedig egy új designt is kaptak a címkék, amiket a céggel együttműködésben az énekes álmodott és tervezett meg. Az új külsőn már évek óta dolgozott Mars, most nyerte el végső, hivatalosan prezentálható formáját.


Kipróbáltam évekkel ezelőtt és imádtam. Trópusi luxus íze volt, egy nyaraláson éreztem magam tőle. Szóval elkezdtünk dolgozni, dobáltuk egymást ötletekkel, hogyan tudnánk megmutatni az embereknek azt, amit az italtól érzel. Igénybe vett pár évet és nagyon sok Piña Coladát, de végül is csak megcsináltuk.

Társtulajdonosai szerint senki más nem tudta volna ennyire jól eltalálni a brand vizuális megjelenését, mint a sztár.

A Panamában disztillált fehérrum jelenleg 30 dollárba, vagyis nagyjából 9 ezer forintba kerül, míg a csokoládés 35 dollárba kerül, vagyis nagyjából 10 ezer forint között mozog. Előbbinek vaj, karamell és friss cukornád íze van némi citrommal crème brûlée-vel és ananásszal. Az üvegek 750 milliliteresek.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk