uno

Akciókomédia lesz Lil Yachty rapperrel a főszerepben, újabb bizonyítékául szolgálva annak, hogy egy szimulációban élünk, ami kezdett elvadulni.


Amikor emberek azzal viccelődnek, hogy Hollywood mennyire bármiből filmet akar csinálni, ami ismert brand, függetlenül attól, hogy van-e abban a brandben egy adaptálható történet, többnyire olyanokat szoktak mondani túlzásként, hogy alig várják, mikor jön mondjuk a Tetris mozifilm, vagy mondjuk az Unoból.

Nos, jelentjük büszkén, hogy elértünk az utóbbi időkben egyre inkább elvaduló szimulációnk azon pontjára, amikor a viccből valóság vált és dolgoznak egy filmadaptáción az Uno kártyajáték alapján. Ráadásul csak furább lesz innentől. A társasjátékot gyártó Mattel a projektet közösen fejleszti Lil Yachty rapperrel, aki valószínűleg a főszereplője is lesz a projektnek, de ez még nem a legdurvább része.

Emlékeztetőként elmondanánk, hogy az Uno egy kártyajáték, amiben színpárokat és számpárokat kell gyűjteni addig, amíg elfogy az összes kártyánk a kezünkből. A belőle készülő film viszont egy akciókomédia lesz, ami Atalanta hip-hop szcénájában fog játszódni, amiből Lil Yachty is származik, derül ki a The Hollywood Reporter cikkéből.


A figyelmetekbe ajánljuk