alicia keys
Újabb neveket jelentettek be a november 8-án megrendezésre kerülő zenés díjátadóra.

Korábban megtudtuk, hogy az idei MTV European Music Awards-on fellép majd Sam Smith, Maluma, Doja Cat, YUNGBLUD és Zara Larsson. Most kiderültek újabb nevek, a november 8-án megrendezésre kerülő gálán láthatjuk majd Alicia Keys-t, Jack Harlow-t, a mindössze 17 éves kanadai énekesnőt, Tate McRae-t, DaBaby-t, továbbá a reggeaton sztár Karol G-t is.

Érdekesség, hogy Jack Harlow és DaBaby az MTV idén megrendezett videóklipes gáláján, a Video Music Awards-on is előadott, akárcsak a korábban bejelentett Doja Cat. Nekik hármuknak tehát van már gyakorlatuk abban az új formátumban, amit a VMA-n láthattunk és az EMA-n is fogunk. Az előadók gyakorlatilag amolyan hibridjét prezentálják majd egy élő fellépésnek és egy videóklipnek, ahogy azt láttuk a másik MTV gálán is.

Akárcsak tavaly, úgy idén is lesz magyar díjazottja az EMA-nek, átadják a show folyamán ugyanis a legjobb magyar előadó díját is. A tavalyi nyertes Király Viktor fontosnak tartja, hogy Magyarország is képviselteti magát a zenecsatorna európai megmérettetésén..

Nem tudtam, pontosan mi lesz a dolgom a díjátadón, azt hittem csak jelképes lesz: megjelenek a vörös szőnyegen, és csinálnak pár fotót, de nem így volt. Nem gondoltam volna, hogy ilyen testközelben, VIP-helyen fogok ülni Dua Lipával, Ronaldóval, Nicole Scherzingerrel. Nagyon büszke voltam magamra, hogy ott lehetek köztük. Nagyon nagy élmény volt, sosem fogom elfelejteni.

A magyar győztesnek majd Palvin Barbara adja át a díjat. Az idei jelöltek a ByeAlex és a Slepp, az Irie Maffia, Metzker Viktória, Dzsúdló és a Carson Coma.

Az idén Budapesten megtartott MTV EMA gála november 8-án, 20:00-tól kezdődik és az MTV Hungary-n lehet majd figyelemmel követni. A magyar feliratos verzió ismétlését aztán másnap 17:00-tól is pótolhatjuk ugyanott, de november 13-án és 15-én is elcsíphetünk egy ismétlést a reggeli órákban.


A figyelmetekbe ajánljuk