Saját sorozatot kaphat az Office Stanley-je

Az Office ugyan már hét éve véget ért, népszerűsége azonban azóta sem csökkent, máig az egyik legnépszerűbb sorozat, főképp a streamingszolgáltatóknál. Óriási öröm lehet így a rajongók számára, hogy a széria – ugyan csak félhivatalos folytatással – visszatérhet, az egyik karakter, a Leslie David Baker által megformált Stanley jóvoltából.


Baker jelenleg a Kickstarteren gyűjt pénzt egy sorozathoz, ami a karakterét vinné tovább Uncle Stan címmel: a történet szerint Stanley az Office végén feleségét és addigi életét hátrahagyva elköltözik Floridába, megvalósítva ezzel egyik nagy álmát. A tervezett folytatásban azonban kénytelen lenne visszatérni a pennsylvaniai Scrantonba, hogy ott besegítsen unokaöcse motorjavító és virágkötő vállalkozásába.

The Best Of Stanley - The Office US www.youtube.com

A színész 300 ezer dollárt – átszámolva 94,1 millió forintot – szeretne egy hónap alatt összegyűjteni a projektre, ami a cikk írásának pillanatában már átlépte a 30 ezer dollárt, vagyis 9,4 millió forintot. Amennyiben a projekt nem éri el a hónap végéig a célösszeget, mindenki, aki addig utalt, visszakapja a pénzét, a sorozat pedig nem valósul meg.

Az egyelőre még nem tisztázódott, hogy az Uncle Sam rövidebb terjedelmű videókból, vagy a szitkomoknál megszokott, 20 perc körüli hosszúságú epizódokkal operáló sorozat lenne. Persze az is lehet, hogy az összegyűjtött pénz csak a pilotepizód költségeit fedezné, amivel aztán Baker megkereshetné a befektetőket.

Ugyanakkor a rajongók egyelőre még ne bontsanak pezsgőt, hiszen nem szabad elfelejtenünk, hogy az Office továbbra is az NBC szellemi tulajdona, beleértve a színész karakterét is, amit így nem használhat fel. Baker apró trükkökhöz kénytelen folyamodni a projektet illetően: az Uncle Samben – amennyiben összejön – kerülnie kell gyakorlatilag mindent, ami az eredeti szériához köthetné.

Ettől függetlenül ugyanazt a karaktert fogja játszani, ahogy azt az Instagramra feltöltött videójából is láthatjuk, amiben gyakorlatilag a karaktere meséli el a sorozat alapsztoriját.

A figyelmetekbe ajánljuk