A rajongók eléggé el lesznek keseredve.


A Richard K. Morgan 1992-es, azonos című regénye alapján készült Altered Carbont 2018-ban mutatta be a Netflix. A sorozat egyértelműen az év egyik közönségsikere lett, ám úgy tűnik, annyira mégsem volt jó, hogy a szolgáltató megtartsa.

Az idei, második évad után ugyanis elkaszálták a sorozatot, harmadik évad már biztos nem lesz belőle – írja a Deadline. A lap információi szerint streaming-szolgáltatónál még áprilisban döntöttek úgy, hogy nem rendelnek be további szezonokat a népszerű cyberpunk szériából. Bár a koronavírus-járvány miatt mostanában több népszerű sorozat is hasonló sorsra jutott, az Altered Carbon esetében azonban állítólag inkább a nézettségi mutatók állhatnak a háttérben.

A szériából amúgy összesen 18 epizód készült, érdekesség pedig, hogy míg az első évadban Joel Kinnaman formálta meg a bosszúálló, magyar és japán felmenőkkel rendelkező főkaraktert, Takeshi Kovácsot, addig a második évadban a szerepet már a Marvel-univerzumból is ismert Anthony Mackie játszotta.

Friss

A koronavírus miatt több millió védőoltás került veszélybe

Az UNICEF munkatársai arra hívják fel a figyelmet, hogy a koronavírus járvány miatt idén sokkal több csecsemő nélkülözheti a legalapvetőbb védőoltásokat világszerte, mert nincs rá elég pénz.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk