Ráadásul az HBO-ra jön ugyanattól a csapattól ez is, mint amelyik a Westworldöt sorozattá fejlesztette.


Michael Crichton A gömb című vízalatti, szörnyes sci-fi regényéből 1998-ban már készült egy nem túl sikeres filmfeldolgozás Dustin Hoffman, Sharon Stone és Samuel L. Jackson főszereplésével. Most az HBO újra nekifut az alapműnek, sorozatot készítve belőle. A széria alkotói Lisa Joy és Jonathan Nolan, a csatorna Westworld szériájának alkotói, vezető írója pedig az a Denise Thé lesz, aki szintén a robotos sorozaton dolgozott korábban – írja az A.V. Club.

Crichton regényéből készült egyébként a Jurassic Park, ő a Vészhelyzet című ikonikus sorozat alkotója, emellett pedig ő írta és rendezte az 1973-as Westworld című filmet is, amit sorozattá adaptált a most A gömböt feldolgozó csapat.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk