Tarolt a Netflix: íme a legnézettebb sorozatok

A Netflix továbbra is magasan a legnépszerűbb streamingszolgáltató. 2020 második negyedévének legnézettebb 20 sorozata közül 11 megtalálható a szolgáltatónál. Már befejezett szériák is ott vannak a listán, és meglepetésre az első helyen nem egy Netflix gyártotta sorozat áll.


Nem mondható túl szorosnak az első helyért folytatott küzdelem a streamingszolgáltatóknál. A 192 millió előfizetővel rendelkező Netflix továbbra is magasan uralja a mezőnyt. Csak a koronavírus hónapjaiban 26 millió új feliratkozót szereztek. A fentebb említett 11 sorozat közül 8 a csatorna saját gyártása, így okkal örülhetnek a cégnél.

Íme a lista

2020 második negyedévének legnépszerűbb sorozatainak listáját a reelgood állította össze 2 millió amerikai felhasználó segítségével, így a lista nem fedi le a teljes piacot. Nagy meglepetésre viszont az első helyen nem egy Netflixes tartalom áll, hanem a Hulu szolgáltató által gyártott népszerű animációs sorozat, a Rick és Morty, továbbá a Disney+-on megtekinthető Star Wars-sorozat, a Mandalorian is bekerült a top 20-ba.

Látható, hogy még mindig nem tudnak betelni a régi klasszikusokkal sem a nézők: a már befejeződött Trónok harca és a Breaking Bad (Totál szívás) is az élmezőnybe tartoznak.

Tehát a lista:

\u200bA 20 legn\u00e9pszer\u0171bb sorozat 2020 m\u00e1sodik negyed\u00e9v\u00e9ben

A 20 legnépszerűbb sorozat 2020 második negyedévében

Forrás: ReelGood

Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web
A figyelmetekbe ajánljuk