A Saturday Night Live egyik sztárja fogja játszani Baskint, de természetesen Joe Exotic is feltűnik majd benne.Az idei év legnagyobb meglepetéssikere lett a Netflix nagymacskatartókról szóló dokumentumfilmsorozata, a Tiger King, így még valószínűleg sok bőrt le fognak húzni a sztoriról. Jelenleg több projekt is fejlesztés alatt van, egy miniszériában például Nicolas Cage fogja játszani a széria két lábon járó, internetes mémmé nemesedő főszereplőjét, Joe Exotic-ot.

Most az NBC bejelentette, hogy minisorozatot készítenek Carole Baskinről, akit a sorozatban Kate McKinnon, a Saturday Night Live komikusa fog játszani. A széria címe ennek ellenére Joe Exotic lesz, ugyanis egy podcast adaptációja lesz, aminek ugyanez a címe.

A címszereplő szerepére még keresik a megfelelő embert. Maga Baskin áldását adta a projektre, ugyanakkor reméli, hogy a sorozatban nem élő, hanem animált tigriseket használnak az állatok érdekében – írja a CNET.

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk