Netflixet néz

A hónap második fele is bőven tartogat izgalmakat, ami a streamingszolgáltatás programját illeti. Most 5 Netflix must-seet ajánlunk júliusra.


Összeszedtük most a már bejelentett megjelenések alapján, mi az 5 legérdekesebb dolog, ami izgalmasabbá teheti a hónap maradék részét mindannyiunk számára. Jön dokumentumfilmsorozat, stand up comedy, sikerfilm folytatása, elmerülhetünk a Transformers-univerzumban, de még Dél-Amerika konyháját is bejárhatjuk majd.

Jack Whitehall: Csak viccelek

Ha nevetni akarunk, ki ne hagyjuk Jack Whitehall brit komikus legújabb stand up comedy műsorát, amiben boldog párokról, hotelbeli életről, az emberi hülyeségről és sokat utazó édesapjáról fog viccelődni többek között. Az egyórás előadás július 21-től lesz elérhető a platformon.

Utcai ételek: Latin-Amerika

Akkor is találunk programot, ha éppen a gasztronómia és az utazás érdekel bennünket. A Netflix új, street foodról szóló dokumentumsorozatának első évadában Dél-Amerika országainak sajátos gasztronómiai különlegességeit fedezhetjük majd fel a helyi szakácsok történetein keresztül. Július 21-től utazhatjuk és ehetjük majd körbe Dél-Amerikát virtuálisan.

A félelem városa: New York a maffia ellen

Ha ture crime dokumentumsorozatra vágyunk, a Netflixen akkor is találunk szórakozást magunknak ebben a hónapban, hála a platform új bűnügyi sorozatának, ami azt taglalja majd, hogyan nyomoztak a 70-es, 80-as évek New Yorkját uraló öt maffiacsalád után. Július 22-én követhetjük figyelemmel a nyomozást a kanapénkról.

A csókfülke 2

Ha romantikus komédiára vágyunk, akkor sem maradunk szórakozás nélkül. Érkezik ugyanis a Netflix nagysikerű tinirománcának, a Csókfülkének a folytatása. Ha kimaradt az első, azt is bőven van időnk még pótolni július 24-ig, akkor érkezik ugyanis a második rész a platformra.

Transformers: Háború Kibertron bolygójáért - Ostrom

Ha új sorozatra vágyunk és az eddigi Transformers-filmekkel nem voltunk elégedettek, akkor az a jó hírünk, hogy a Netflix most egy, a kultikus képregényekhez hitelesebben idomuló adaptációt mutat be. A Transformers-univerzum eredettörténetét feldolgozó sorozattrilógia első etapja július 30-án érkezik majd.

A figyelmetekbe ajánljuk