II. Erzsébet elégedetlennek tűnik a Korona következő évadában

II. Erzsébet elégedetlennek tűnik a Korona következő évadában

Nemrég nyilvánosságra hozták az első hivatalos fotót a Korona című sorozat ötödik évadjából.

Hamarosan folytatódik a Netflix, The Crown (A Korona) című sikersorozata, amely a brit királyi család belső életébe kalauzol el minket. Ebben az évadban a 90-es évek történéseit követhetjük végig, ahol a Harry Potter filmek sztárja, Imelda Staunton veszi át II. Erzsébet szerepét az Oscar-díjas Olivia Colmantől. A sorozat érdekessége, hogy a brit királynő életét veszi górcső alá egészen fiatalkorától kezdve, ezért az ő karakterét alakító színésznőket két évadonként lecserélik. Az első két évben a szerepet Claire Foy játszotta.

Az új évad forgatása júliusban kezdődött és a színészgárdára biztosan nem lehet panasz. Fülöp herceg karakterét Jonathan Pryce alakítja majd, a Trainspottingból ismert Jonny Lee Miller pedig az Egyesült Királyság egykori miniszterelnökének, Sir John Majornak a bőrébe bújik bele, aki 1990-ben Margareth Thatchert váltotta a miniszterelnöki székben.

A pletykák szerint az új évadban szerepelni fog az az elhíresült interjú is, amelyet Diana hercegnő adott a BBC Panoramának. A beszélgetés érdekessége, hogy a riporter, Martin Bashir megtévesztéssel bírta rá a hercegnőt, hogy adjon neki interjút.


A figyelmetekbe ajánljuk