Harry Potter, Ron Weasley és Hermione Granger varázspálcával  a kezükben
Warner Bros. Pictures

Fedezd fel újra Harry Potter világát a Netflixen!

Furfangos bűbájok, halálos átkok, veszélyes bájitalok: J. K. Rowling varázsvilágán nemzedékek nőttek és nőnek fel. Az Y generáció életének szerves része volt Harry Potter kalandos élete, amelyet most a Netflixen is újranézhetünk: a nyolc filmből álló széria teljes egészében elérhetővé vált a streaming platformon.


Ki ne emlékezne a Privet Drive 4., lépcső alatti gardróbjában élő, villám alakú sebhelyes kisfiújára, a vörös hajú Ronald Weasley-re és a mugli szülők okos kislányára, Hermione Grangerre? A három jóbarát a filmvásznon 8 éven át szórakoztatta a közönséget, együtt sírtunk és nevettünk a kalandjaikon.

A Harry Potter-filmek nemcsak bátorságra, becsületességre nevelték a gyerekeket, de tanmeséi voltak a barátságnak, hűségnek, és arra is felkészítettek minket, hogy néha bizony nehéz döntéseket kell hoznunk, és az is előfordul, hogy elveszítjük egy szerettünket. Az érzelmek széles skáláját vonultatták fel a filmekben, és azokat évről évre fokozatosan adagolták, míg végül mi magunk is felnőttünk a cselekmények csúcspontjához, a végső összecsapáshoz.

Májusban a Netflix elérhetővé tette a Harry Potter-filmeket, így mostantól itt is kiváló képminőségben, magyar felirattal vagy szinkronnal élvezhetjük a varázsvilág szépségeit és árnyoldalait. Ráadásul bónuszként még a Legendás állatok és megfigyelésük első részét is megnézhetjük.

A filmekben a mára felnőtt nemzedék nosztalgiát, az új generáció pedig igazi értékeket talál, úgyhogy ha egy jó mozira vágyunk a hét minden napján, nincs más dolgunk, mint ellátogatni a szolgáltató oldalára, és hagyni magunkat elbűvölni.

Kulisszatitkok a Harry Potter és a Halál ereklyéi forgatásáról

Addig is mutatunk egy behind the scenes válogatást a Harry Potter utolsó filmjeinek forgatásáról: ezek után garantáltan máshogy nézed majd a filmeket.

A figyelmetekbe ajánljuk