A Netflix új filmjében egészen szokatlan oldalról ragadja meg a Sherlock Holmes franchise-t. Ráadásul egészen nagy neveket nyert meg nyomozós, kosztümös tinifilmjéhez a streaming óriás. Már előzetesünk is van hozzá, íme!
Henry Cavillből Sherlock Holmes lesz a Netflix új filmjében, ugyanakkor az Enola Holmes című alkotás főszereplője mégsem a legendás detektív lesz, hanem a Stranger Things-ből ismert Millie Bobby Brown által alakított kishúga. Az éles eszű és makacs Enola a történet szerint 16. születésnapján arra ébred, hogy a Helena Bonham Carter által alakított édesanyja rejtélyes módon eltűnt, a fiatal lány pedig nyomozásba kezd – írja streaming platform közleménye alapján az A.V. Club.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk