Mennyit ér meg a Mars utazás? Anyaként és feleségként egy ekkora áldozatvállalás hogyan hat az életünkre? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Netflix új sorozata az Away.


A kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank főszereplésével készül a Netflix új sorozata az Away. A széria a közeli jövőben játszódik. A történet középpontjában Emma Green áll, aki űrhajósként arra készül, hogy egy nemzetközi legénység élén a Marsra utazzon. Döntése azonban nem egyszerű, hiszen nehéz maga mögött hagynia a NASA mérnökként dolgozó férjét, Mattet és tinédzser lányát Alexist. A férj szerepében A férjem védelmében című sorozatból ismert Josh Charlest láthatjuk.

Away | Official Teaser | Netflix www.youtube.com

A Mars utazást új perspektívából bemutató sorozatot szeptemberben 4-én mutatja be a Netflix, amelyben fontos szerephez jut még Vivian Wu (Az utolsó császár), Monique Curnen (Hazudj, ha tudsz) és Mark Ivanir (Az új pápa).

Friss

Végleg bezár a közel fél évezrede működő, világhírű kocsma a járvány miatt

A koronavírus-járvány áldozata lett egy 455 éve működő oxfordi kocsma, a Lamb and Flag, vagyis a Bárány és Zászló. A csehóban olyan világhírű írók fordultak meg, mint a Gyűrűk Ura trilógiát író J.R.R. Tolkien vagy a Narnia krónikáját szerző C.S. Lewis.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk