Steve Carrell űrutazásos vígjátéksorozatának berendelte a Netflix a második évadát.


A Netflix gyorsan reagált arra, hogy az Egyesült Államok hadseregén belül létrejött egy űrhadosztály arra az esetre, ha esetleg az űrben kellene háborúzni, és rögtön sorozatot csinált belőle. Steve Carrell főszereplésével el is készült az Space Force (Űrhadosztály), ami ugyan vállaltan fiktív képet ad a hadosztályról, de szatíraként igen erősen reflektál a valós történésekre is. Úgy tűnik, hogy az ötletben látnak potenciált az alkotók, a streaming cég pedig a siker fényében nem is áll útjába a folytatásnak.

A Netflix ugyanis berendelte az Space Force második évadát, ami kap egy új vezető írót is. A sorozat alkotója, a korábban Office-t és Városfejlesztési osztályt is író Greg Daniels az újabb etapra társat kapott Norm Hiscock személyében, aki szintén dolgozott a Városfejlesztési osztályon korábban, a Brooklyn 99 mellett többek között. A forgatás jövő évben kezdődik csak Vancouverben, de ha szerencsések vagyunk, jövőre már nézhetjük is. Addig is van idő bepótolni az elsőt, ha eddig kimaradt.

(Forrás: io9)

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk