Dokumentumfilmet már forgattak az F1 brazil legendájáról, most jön a sorozat róla. Alig várjuk!
8 epizódos filmsorozat készül Ayrton Senna életéről a Netflix és a brazil Gullane jóvoltából. A széria a személyiségét és kapcsolatait járja körbe, karrierjének angliai kezdetétől egészen az életébe kerülő tragikus balesetéig Imolában, Olaszországban. A versenyzőlegenda hozzátartozói áldásukat adták a projektrekre, sőt engedélyt adtak a filmeseknek, hogy Senna gyerekkori házában, São Pauloban is forgassanak.

A brazil gyártású produkció angol és brazíliai portugál nyelvű lesz, több országban is forgatják majd, viszont sokat kell majd várnunk rá. A háromszoros Forma-1 világbajnok életéről szóló sorozat a tervek szerint 2022-ben érkezik majd meg a streaming szolgáltató kínálatába – számolt be róla a Variety.

Friss

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Tippek, hogy megküzdj a rád nehezedő nyomással

Nyomás alatt nehezebben teljesítünk, de néhány technika segíthet abban, hogy feloldódjunk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk