Élőszereplős sorozat lesz belőle az eredeti regények alapján.


A Netflix megállapodásra jutott a Conan, a barbár jogait birtokló céggel, így a jövőben bármilyen formában feldolgozhatja Robert Howard ponyvaregényeit, melyeken az eddigi filmek, játékok és képregények alapultak. Bár a megállapodás szerint akár animációs filmet vagy sorozatot is készíthetnének belőle, a tervek szerint mégis élőszereplős feldolgozás mellett döntöttek a streaming-szolgáltatónál.

Az eredeti műveket egyébként számtalan formában feldolgozták már. A Marvelnél futott belőle képregénysorozat, Arnold Schwarzennegger két filmben is eljátszotta a karaktert, legutóbbi adaptációja viszont igen nagy kudarc volt. A Jason Momoa főszereplésével készült mozifilm elhasalt a jegypénztáraknál és a kritikusok sem voltak kegyesek hozzá. Úgy tűnik, ez nem tántorította el a Netflixet, mivel nagy reményeket fűz saját Conan-adaptációihoz – írja a Polygon.

Friss

MIT

Olyan arcmaszkot terveznek, ami elpusztítja a koronavírust

A hagyományos arcmaszkok ugyan hatékonynak bizonyultak a koronavírus terjedésének mérséklésében és csökkentik a fertőzés kockázatát, azonban nem nyújt száz százalékos védelmet. A Massachusetts Institute of Technology (MIT) kutatói azonban egy lépéssel többet szeretne: olyan maszkot, ami inaktiválja a vírusokat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk