Közel 20 év után, egy családtagjával tér vissza a szitkomvilágba a színész.Jamie Foxx ma már leginkább Oscar-díjas filmsztár, de eredetileg olyan szitkomokban vált ismerté, mint a Roc, In Living Color, továbbá a The Jamie Foxx Show. Most visszatér a gyökereihez, a Netflixnek ugyanis gyárt egy Dad Stop Embarrassing Me című sorozatot, aminek ő is lesz a főszereplője lánya, Corinne Foxx mellett. A többkamerás, a Jóbarátokhoz hasonló alánevetős, kevés helyszínen játszódó sorozatot a lányával való kapcsolata ihlette.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy lányával közösen szerepel. A Fox csatornán jelenleg futó Beat Shazam című vetélkedőt jelenleg a színész vezeti, a lánya pedig a DJ feladatokat látja el benne – írja a Vulture.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk