A zenefelismerő app közzétette a leggyakrabban „beshazamozott" dalok listáját.Szinte biztos, hogy a legtöbbünkkel előfordult már, hogy hallottunk egy számunkra nagyon tetsző dalt, ám ötletünk sem volt arról, hogy ki lehetett az előadó, vagy mi lehetett az adott szám címe. A Shazam nevet viselő alkalmazás ezt a problémánkat oldja meg, az applikáció ugyanis a legapróbb részletet hallva is felismeri az éppen játszott dalt. Sőt az appnak hála most már azt is tudjuk, hogy melyik dalnál ragadtak a legtöbben telefont, közzétettek ugyanis egy 100-as toplistát a legtöbbször keresett számokból, mely alapján egyértelműen kijelenthető, hogy Tones And I Dance Monkey című számát akarták a legtöbben megtalálni eddig.

A lista második helyére Robin Schulz és Lilly Wood közös szerzeménye, valamint The Prickkel, a Prayer In C, konkrétan a Schulz féle rádióverziója a dalnak. Harmadik helyre pedig Passenger Let Her Go című dala került. A leggyakoribb 10-ben találunk még továbbá Aviciit, Major Lazert, Ed Sheerant, Siát, Gotyét, Kungst és Cookin' On 3 Burnerst, továbbá Hoziert. Érdekesség, hogy a top20-ban 3 Ed Sheeran számot is találunk, továbbá 2 Macklemore & Ryan Lewist. A teljes listát ide kattintva olvashatod el.

Friss

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Úgy tűnik, befejeződött a Hubble küldetése

A Hubble még a múlt héten adta meg magát, de akkor még nem tűnt olyan nagynak a baj.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk