Az új Batman-film is csak a tervezettnél sokkal később kerül majd a mozikba.
Abban az esetben, ha már számoltad vissza a napokat, hogy megnézhesd az új, sztárokkal teli Dűne-feldolgozást, van egy rossz hírünk: a részben nálunk forgatott film bemutatóját a Warner Brothers eltolta majdnem egy évvel, így 2020 demcembere helyett, egészen 2021. október 1-ig várnunk kell. Megkapta a The Batman eredetileg tervezett premierdátumát, a szuperhősfilmet ugyanis eltolták 2022 március 4-ig.

A még mindig csak előkészületben levő The Flash szintén költözött 2022 júniusáról novemberre, a hasonló cipőben járó Shazam! 2 pedig novemberről 2023 júniusára. A jövő decemberre tervezett Black Adam-film pedig teljesen kikerült egyelőre a bemutatónaptárból. Egyetlen jó hír, hogy előbb fogjuk látni az új Mátrixot. Eredetileg csak 2022 áprilisában került volna a mozikba, de a stúdió (szintén a Warner Brothers – a szerk.) előre hozta a premierdátumát 2021 decemberére. így ha minden jól megy, fél évvel előbb láthatjuk Neo történetének legújabb fejezetét – írja a Collider.

Friss

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4+1 élelmiszer, ami csökkentheti a koleszterinszintet

A szívbetegség a világ vezető halálozási oka. A magas koleszterinszint - különösen a „rossz" LDL - összefügg a szívbetegségek fokozott kockázatával. Annak érdekében, hogy ezt megelőzzük elengedhetetlen a megfelelő étrend. Íme, 5 olyan élelmiszer, amely csökkentheti a koleszterinszintet és enyhíti a szívbetegségek egyéb kockázati tényezőit.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk