Egy halom sztár forgatta Budapesten, most végre ízelítőt kaptunk róla, hogy milyen lett.
Többek között a budapesti Origo Filmstúdióban is készült Frank Herbert legendás sci-fijének, a Dűnének az új feldolgozása, amit Denis Villeneuve, a Sicario – A bérgyilkos, a Fogságban, az Érkezés és a Szárnyas fejvadász 2049 rendezője vitt ezúttal vászonra. Sztárok egész hada szállta meg a magyar fővárost a film egészen komoly szereplőgárdájának köszönhetően.

A teljesség igénye nélkül szerepel a filmben Timothée Chalamet, Zendaya, Oscar Isaac, Josh Brolin, Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Javier Bardem, Charlotte Rampling és Stellan Skarsgård. Bár a koronavírus-járvány miatt semmit sem vehetünk készpénznek, ha minden jól megy, december 17-étől érkezik majd a mozikba a film, vélhetően nálunk is.

Friss

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Tippek, hogy megküzdj a rád nehezedő nyomással

Nyomás alatt nehezebben teljesítünk, de néhány technika segíthet abban, hogy feloldódjunk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk