ronald reagen
Youtube/Call of Duty

Ronald Reagan parancsait kell követnünk a legújabb Call of Dutyban

Két nap alatt két előzetessel mutatták be a legújabb Call of Duty széria darabját, a Black Ops – Cold Wart. Akcióból ezúttal sem lesz hiány: hidegháború, KGB, zombik és Ronald Reagan is a játék része lesz.


Az első előzetes látványos, akciódús, közvetlenül az első Black Ops játék folytatásaként veszi fel a fonalat. A történet 1981-ben játszódik, a hidegháború legjegesebb napjaiban, ahol a játékosok csatlakozhatnak egy különleges csapathoz, amelynek közvetlenül Ronald Reagan ad utasítást a küldetések elvégzéséhez.

Az alakulatot egy sor fontos hidegháborús helyszínen bevetik, így Kelet-Berlinben, Vietnámban, Törökországban és a KGB főhadiszállásán, Moszkvában is. Természetesen lesz zombis része is a játéknak: a hidegháború alatt az országok különböző kísérleteinek következtében élőhalottakat hoztak létre, így a legnagyobb veszélyt az emberiségre nem feltétlenül az atombombák jelentik.

Egy napra rá került ki a második előzetes, ami már nem csak a látványos izgalmak miatt csigázhatja fel a gamereket. Betekintést nyerhetünk abba az irodába, ahol többek között Ronald Reagan és a titokzatos új karakter, Russel Alder dönt a háború sorsáról. Kiderül, hogy végig az elnök hagyta jóvá a Black Ops küldetéseit, és ez a mostani szériában is így lesz. Tehát a játékosoknak közvetlenül az amerikai elnök parancsait kell majd teljesíteni a „szabad világ érdekében".

A megjelenés november 13-án várható.

A figyelmetekbe ajánljuk