Ben Stiller és Jo Nesbø

Wikipedia / Neil Grabowsky és Flickr / Elena Torre

Ben Stiller rendezi a bestseller író novellájából készülő filmet

A főként vígjátékokból ismert színész rendezi és Oscar Isaac lesz a főszereplője a kortárs norvég író, Jo Nesbø új novellájából készülő filmadaptációnak.


A novellát a Forrest Gump és a Csillag születik Oscar-díjas forgatókönyvírója, Eric Roth viszi majd filmvászonra, Oscar Isaac pedig a főszerep mellett produceri feladatokat is vállal, Ben Stillerrel együtt.

Hóember a filmvásznon

A kortárs norvég író krimisorozatával vált ismerté, amelynek főszereplője az alkoholproblémákkal küzdő, munkamániás Harry Hole nyomozó.

A Hóember (The Snowman) kriminek már született egy sokat kritizált filmadaptációja Tomas Alfredson rendezésében és Michael Fassbender főszereplésével 2017-ben.

Ben Stiller és Oscar Isaac a stáb élén

Ben Stiller ugyan főként vígjátékokban szereplő színészként él a köztudatban, de már rendezőként is bizonyított: a Trópusi vihar, a Zoolander és a Walter Mitty titkos élete filmjei máig viszonyítási pontok a vígjáték műfajában (mindhárom film főszereplője is volt egyben Stiller). Sőt, ki tudott lépni a skatulyából, és más műfajban is sikeresen próbálkozott: a Szökés Dannemorából valós történeten alapuló krimisorozata 2019-ben Emmy-jelölést kapott.

Oscar Isaac a Star Wars: Skywalker kora és a decemberben mozikba kerülő Dűne után érkezik a produkcióba. Az alkotók egyelőre nem nyilatkoztak arról, hogyan fognak hozzányúlni a történethez.

Forrás: The Hollywood Reporter

Friss

Napfoltot fotózott egy magyar fotográfus

A napfoltok a mágneses naptevékenység jelei, melyek befolyással lehetnek a Föld mágneses terére, zavarhatják a műholdak és a földi elektromos hálózatok működését.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk