Kicsit sem hétköznapi problémára született megoldás.Tudtad, hogy tom Cruise mindössze 21 éves volt a Kockázatos üzlet idején? Ehhez hasonló érdekességeket lehet ellenőrizni egy oldalnak köszönhetően. Elég csak beírni a film címét, a How Old Were They Then? nevű site rögtön felsorolja nekünk a színészek életkorát.

Például lecsekkolhatjuk, hogy Paul Rudd éppen hány éves a filmjei révén, ha már a színész makacsul ugyanúgy néz ki már lassan húsz éve, főleg, hogy az öregedés legapróbb jelét sem mutatja. Vagy tinédzserfilmek esetében leellenőrizhetjük, hogy valóban tinédzsereket látunk-e, vagy harmincasokat, akik próbálják eljátszani, hogy fiatalabbak. Mindössze erre a linkre kell kattintani hozzá,

(Forrás: Boing Boing)

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk