Dobolásra kért fel egy 10 éves kislányt Dave Grohl, a Foo Fighters énekes-gitárosa. A fiatal tehetség 5 éves kora óta foglalkozik zenével.


A New York Times szervezte meg azt a videós találkozót, amelyen a mindössze 10 éves Nandi Bushell és Dave Grohl találkozott. Az ismert zenészt a kislány korábban az Instagramon hívta ki egy dobháborúra, és valóságos baráti kapcsolatot építettek ki a közösségi médiában. Olyannyira, hogy Grohl egy, a lányról szóló dalt is írt és meg is zenésítette azt.

Az Ipswichben élő Nandi ötévesen kezdett el dobolni, de basszusgitáron, zongorán és gitáron is játszik. Zenéje és tehetsége annyira megragadta Grohl-t, hogy felajánlotta neki: doboljon a Foo Fightersben legközelebbi Nagy-Britanniai koncertjükön. Ugyanakkor leszögezte, hogy a kislány csak a fellépésük vége felé léphet majd színpadra, különben „ellopná" a showt.

Bushell korábban már Lenny Kravitzcel is dobolt, valamint az Ellen Show-ban is szerepelt. Grohllel a beszélgetésük során abban is megegyeztek, hogy a jövőben írnak egy közös dalt.

via HVG

Friss

Három táncos film, amit látni kell!

Ha minden jól alakul, nyáron akár már ismét bulizhatunk. Ehhez persze nem árt, ha időben elkezdjük újra begyakorolni egykor már jól bevált mozdulatainkat. Ha pedig megkopott emlékeinkből csak nehezen tudnánk visszaidézni, mikkel váltunk a táncparkett ördögeivé, nézzünk meg gyorsan pár táncos filmet, azok majd ellátnak minket elég ihlettel. Mutatunk is gyorsan hármat.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk