Már olvasható is online!


1995. július 4-énjelent meg a Foo Fighters első, öncímű albuma, ami azt jelenti, hogy az együttes idén ünnepelte 25. évfordulóját. A koronavírus-járvány miatt a banda nem tudta turnéval megünnepelni a kerek dátumot, de azért sikerült méltó módon emléket állítani neki. Dave Grohl formációja alapított egy online magazint The People of Rock and Roll néven, amihez kérték a rajongóikat, hogy osszák meg kedvenc, Foo Fightersszel kapcsolatos személyes emlékeiket.

A magazin már olvasható is erre a linkre kattintva. Rengeteg rajongó küldte be a sztoriját, 135 oldalon keresztül olvashatjuk őket máris. Amennyiben van valamilyen sztorit az együttessel kapcsolatban, akár te is írhatsz a magazinba és meg fog jelenni online. Grohlék ugyanis ezt a rajongók saját magazinjának szánták, amit ők írnak – számolt be róla az NME.

Friss

MIT

Olyan arcmaszkot terveznek, ami elpusztítja a koronavírust

A hagyományos arcmaszkok ugyan hatékonynak bizonyultak a koronavírus terjedésének mérséklésében és csökkentik a fertőzés kockázatát, azonban nem nyújt száz százalékos védelmet. A Massachusetts Institute of Technology (MIT) kutatói azonban egy lépéssel többet szeretne: olyan maszkot, ami inaktiválja a vírusokat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk