Már olvasható is online!


1995. július 4-énjelent meg a Foo Fighters első, öncímű albuma, ami azt jelenti, hogy az együttes idén ünnepelte 25. évfordulóját. A koronavírus-járvány miatt a banda nem tudta turnéval megünnepelni a kerek dátumot, de azért sikerült méltó módon emléket állítani neki. Dave Grohl formációja alapított egy online magazint The People of Rock and Roll néven, amihez kérték a rajongóikat, hogy osszák meg kedvenc, Foo Fightersszel kapcsolatos személyes emlékeiket.

A magazin már olvasható is erre a linkre kattintva. Rengeteg rajongó küldte be a sztoriját, 135 oldalon keresztül olvashatjuk őket máris. Amennyiben van valamilyen sztorit az együttessel kapcsolatban, akár te is írhatsz a magazinba és meg fog jelenni online. Grohlék ugyanis ezt a rajongók saját magazinjának szánták, amit ők írnak – számolt be róla az NME.

Friss

NASA, ESA, STScI, Zili Shen (Yale), Pieter van Dokkum (Yale), Shany Danieli (IAS)

Sötét anyag nélküli galaxisra bukkant a Hubble

A sötét anyag minden kétséget kizáró hiányát azonosította az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA Hubble űrteleszkópja egy ultradiffúz galaxisban (UDG).

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk