Új rekordot állított fel.Tegnap átadták a tévés Oscarnak számító Emmy-díjakat, a Rév Marcell által fényképezett Euphoria pedig hat jelöléséből hármat váltott szoborra. Egyet a Labrinth által írt, az utolsó epizódban elhangzó All For Us című dalért, egyet a legjobb sminkért sikerült begyűjtenie az alkotóknak, továbbá Zendaya lett a legjobb női főszereplő a dráma sorozatok kategóriájában.

Zendaya csak szeptemberben 1-én töltötte a 24-et, ezzel pedig ő a legfiatalabb színésznő az Emmy történetében, aki megnyerte ezt kategóriát. Emellett mindössze csak a második aforamerikai női díjazott Viola Davis után, akit 2015-ben, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozatban nyújtott alakításáért díjaztak.

A meghatódott Zendaya köszönőbeszédében egyébként pont arról beszélt, hogy bár a fiatalok problémáit sötéten ábrázoló széria nem ezt a képet festi, a jövő mégiscsak az ő generációjában van:

Tudom, hogy a sorozatunk nem mindig érződik úgy, mint ami kiváló példa erre, de a fiatalok életben tartják a reményt. És azt szeretném mondani minden kortársamnak, aki az utcán küzd jelenleg, hogy látlak, felnézek rád és hálás vagyok érted.

Friss

Ismét elhalasztották a legújabb James Bond-film premierjét

A koronavírus-járvány miatt harmadszor is elhalasztották az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni premierjét: feltehetőleg október 8-án kerül a világ mozijaiba a film.

A Daniel Craig főszereplésével forgatott 25. James Bond-filmet az eredeti tervek szerint 2020 áprilisában mutatták volna be. Az alkotásban Lea Seydoux és Rami Malek is játszik.

A hét elején vezető filmesek, köztük Danny Boyle és Steve McQueen a brit kormánytól anyagi támogatást kért a mozihálózatok számára, mivel „az Egyesült Királyság filmszínházai a szakadék szélére kerültek".
A Cineworld októberben, a Nincs időm meghalni második elhalasztásakor azt közölte, hogy a nagy költségvetésű filmek bemutatásának elhalasztása azt jelzi, hogy a filmipar „életképtelen".

A Bond-film bemutatójának csúszása nyomán számos más alkotás premierjének időpontját is későbbre helyezték: a Sony elhalasztotta a Szellemirtók: Az örökség, a Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő, a Morbius, az Uncharted és a Cinderella bemutatását, a Sony pedig szintén áprilisról novemberre tette át a Tom Hanks főszereplésével készült BIOS premierjét.

A legutóbbi James Bond-film, a 2015-ös 007 Spectre: A Fantom visszatér csaknem 900 millió dolláros (264 milliárd forint) bevételt hozott világszerte. A bevétel jelentős része a brit és európai piacról származik, az MGM-et így aggasztja, hogy a világjárvány miatti korlátozások súlyosan csökkentik a Nincs időm meghalni bevételeit.


Forrás: MTI

A figyelmetekbe ajánljuk