Számos címlapsztori született, amikor kiderült a Smallville-ből ismert Allison Mackről, hogy egy szexszekta tagja, és ő maga is tagokat toboroz. Az HBO most egy dokumentumfilm-sorozat keretében a címlapok mögé néz, az áldozatok szemszögéből elmesélve a történetet.


Nagyjából két évvel ezelőtt ismerte meg a világ a NXIVM nevű szektát, köszönhetően annak, hogy a Smallville egykori színésznője, Allison Mack is magas beosztású tagja volt. A szekta alapítóját és vezetőjét azóta elítélték gyerekkereskedelemért, gyerekprostitúcióért, továbbá bűnszövetkezetben való részvételért és kényszermunka végeztetéséért. Mack bűnösnek vallotta magát abban, hogy mindebben segítette a vezetőt.

The Vow (2020): Official Teaser | HBO www.youtube.com

Az HBO most egy dokumentumfilm-szériával próbálja meg feltárni az NXIVM felkavaró esetét az áldozatok szemszögéből. A most megjelent előzetesből is láthatjuk, hogy nem egy könnyed sorozattal lesz dolgunk. A széria augusztus 23-án debütál az HBO-n.

Forrás: AV Club

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk