Titokban forgatták Zendaya legújabb filmjét: Rév Marcell az operatőr

A filmipar is egyike azoknak a szektoroknak, melyeket kifejezetten negatívan érintettek a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások. A mozik bezártak, a forgatások pedig leálltak. Persze egy-egy kivétel azért akad.


Ilyen például a Zendaya és John David Washington főszereplésével forgatott Malcolm & Marie című film, mely az Eufóriaalkotójának, Sam Levinson rendezésében készült – tudhatjuk meg a Deadline beszámolójából. A mozit, mely történetileg kifejezetten hasonlít a tavalyi év egyik legnagyobb sikerfilmére, a Házassági történetre, június 17. és július 2. között forgatták egy olyan házban, mely tökéletesen megfelelt minden, az Egyesült Államok kormánya által jóváhagyott fertőzésbiztonsági protokollnak.

Érdekesség, hogy Zendaya és Levinson amúgy is együtt dolgozott volna az év első felében, hiszen már megkezdték az Eufória második évadának forgatását. A széria munkálatait végül március 16-án állították le. A Deadline beszámolója szerint a Disney Channel egykori sztárja ekkor hívta fel a rendezőt, hogy vajon van-e lehetőség arra, hogy a korlátozások alatt kisebb stábbal forgassanak valamit.

Számos előkészületet követően – a csapat összes tagjának többször is tesztelnie kellett magát koronavírusra, valamint két héttel a forgatások megkezdése előtt, és természetesen utána sem találkozhattak senki mással – végül teljes titokban, megkezdhették a forgatást.

Külön öröm lehet számunkra, hogy az Eufóriához hasonlóan, a Malcolm & Marie operatőri munkája a hollywoodi filmes szcénában méltán egyre ismertebb Rév Marcell nevéhez fűződik majd.

A Malcolm & Marie premierjének időpontjáról egyelőre nincs információ.

Forrás: Deadline.com

A figyelmetekbe ajánljuk