Eredetileg nyáron jött volna a Bill és Ted harmadik epizódja az első két film főszereplőinek visszatérésével, most szeptember elejére tolták el. Cserébe, ha addig nem nyitnak ki a mozik, akkor is bemutatják online.


Augusztus 21-én került volna a mozikba a Bill és Ted zseniális kalandja és a Bill és Ted haláli túrája című film folytatása Bill & Ted Face The Music címmel, amiben visszatér a címszerepben Keanu Reeves és Alex Winter is, kiegészülve a lányaikat játszó Samara Weavinggel és Brigette Lundy-Paine-nel, de a koronavírus-járvány ezt a tervet keresztül húzta.

Nem szoktak így filmeket bemutatni

Az amerikai mozik ugyanis továbbra is zárva vannak egészségügyi okokból és nem tudni egyelőre a megbetegedések száma miatt, hogy mikor fognak újra működni. A problémát a film forgalmazója egy egészen szokatlan új bemutatóstratégiával oldotta meg, a film szeptember 1-én mozikba kerül, ha nyitva lesznek, de függetlenül ettől aznap biztosan felkerül az online boltokba és kölcsönző szolgáltatásokba – írja a Vulture.

Ez azért szokatlan, mert általában a filmek három hónapot moziban vannak, mielőtt megérkeznének az otthonokba. A nagyobb, több százmillió dollár költségvetésű filmek valószínűleg nem fogják ezt a stratégiát alkalmazni, hiszen a bevételük nagy részét moziban szedik össze. Viszont a Bill és Ted új része jóval kevesebb pénzből készül, szóval nem kell vagyonokat termeljen, hogy sikeres legyen.

Egy új előzetes is érkezett egyébként a filmhez, amiben kiderül, hogy a címszereplők a poklot is megjárva a jövőbe utaznak ellopni saját maguktól a világ legjobb dalát, hogy megmentsék vele a világot. Eközben a lányaik egy külön időutazó kalandra indulnak, hogy összeszedjenek az apjuknak egy nagyszerű kisérőzenekart.

Friss

Végleg bezár a közel fél évezrede működő, világhírű kocsma a járvány miatt

A koronavírus-járvány áldozata lett egy 455 éve működő oxfordi kocsma, a Lamb and Flag, vagyis a Bárány és Zászló. A csehóban olyan világhírű írók fordultak meg, mint a Gyűrűk Ura trilógiát író J.R.R. Tolkien vagy a Narnia krónikáját szerző C.S. Lewis.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk