A San Diego Comic-Con az év geek eseménye szokott lenni, amelyen a legnagyobb stúdiók rendszeresen jelen vannak, hogy promotálják a legnagyobb dobásaikat. Idén a koronavírus-járvány miatt ugyan elmaradt az esemény, de azért kaptunk egy rakás új előzetest kárpótlásul.


Sőt akadt olyan panel is, amit ha nem is San Diegóban, de online megtartottak a színészekkel együtt. Ilyen volt a régóta tologatott X-Men-film, az Új mutánsok. Most összeszedtük a legérdekesebb újdonságokat.

Új mutánsok

A Disney egy virtuális panelt tartott a film rendezőjével, Josh Boone-nal, továbbá a film sztárjaival, köztük a Trónok harcából ismert Maisie Williams-szel. A panel végén pedig megnézhetjük a film első két percét, amit rögtön egy hosszabb, utolsó előzetes követ. A kérdéses rész a panelben a 24. perc környékén kezdődik.

A film évek óta leforgott és évek óta tologatják, ha a mozik nyitva lesznek, és minden jól megy, augusztus végére bemutatják.

The Walking Dead: World Beyond

Kap egy második testvérsorozatot is a Walking Dead, ami azokról a fiatalokról szól, akik átélték a zombiapokalipszis kitörését. Az új sorozat közvetlenül azután fog kezdődni, amint véget ért az anyasorozat 10. évada.

Lovecraft Country

Jordan Peele és J.J. Abrams jóvoltából érkezik az HBO-ra a Lovecraft Country című sorozat, amit mint címéből sejthető, H.P. Lovecraft írásai inspiráltak. A film egy utazásról fog szólni, rasszizmusról és persze túlvilági szörnyekről. A sorozat augusztus közepén fog debütálni.

Truth Seekers

Újra együtt játszik a fantasztikus brit komikus páros, Simon Pegg és Nick Frost! Ezúttal az Amazon komédiasorozatában egészítik ki egymást, ami természetfeletti nyomozókról szól majd, akik egy hatalmas összeesküvést derítenek fel, és próbálják azt túlélni.

Utópia

Eredetileg az HBO-ra érkezett volna a brit kultsorozat, az Utopia amerikai feldolgozása ugyanezen a címen, de végül költségvetési okok miatt az Amazonnál landolt. A projekt időközben elvesztette egyik alkotóját, David Finchert, de maradt a fedélzeten Gillian Flynn írónő alkotóként, akinek forgatókönyvíróként többek közt a Holtodiglant, az Éles tárgyakat, továbbá a Nyughatatlan özvegyeket is köszönhetjük.

A figyelmetekbe ajánljuk