A Kampókéz után Wes Craven 1991-es horrorfilmjét is újrázná.


Jordan Peele, a Tűnj el! és a Mi Oscar-díjas rendezője újabb kilencvenesévekbeli horrorklasszikust remake-el a Monkeypaw Productions nevű produkciós cégén keresztül. Ő volt ugyanis a producere a koronavírus-járvány miatt jövőre csúszó Kampókéz remake-nek is, most pedig előkészít egy új verziót az 1991-es Rémségek házából is. Azt ugyanakkor egyelőre nem lehet tudni, hogy forgatókönyvíróként is részt vesz-e a projektben majd, mint az új Kampókéz esetében – írja a Dazed.

Az eredeti Rémségek házát egyébként Wes Craven legjobb filmjei között tartják számon a Rémálom az Elm utcában és a Sikoly mellett. Egy ijesztő párról szól, akik túszul ejtenek egy csapat tolvajt a borzalmakkal teli házukban. A film társadalomkritika egy horrornarratíván keresztül, így ha van tökéletes ember egy újrára, akkor az valószínűleg pont Peele, aki társadalomkritikus horrorjai miatt lett rögtön a műfaj kedvelőinek új kedvenc filmese.

Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 02.26.

Péntek reggel Paulo Coelho gondolatait tolmácsoltuk, aki arra emlékeztet minket, hogy csak tőlünk a függ, életünk során melyik irányba haladunk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk