tekashi69

A Showtime-ra érkező Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine elmeséli a zűrös botrányrapper életét, aki bolti eladóból lett világsztár, aztán majdnem évtizedekre börtönbe került szervezetbűnözés miatt.


Meglepő lett volna, hogy a nagy true crime szérialázban pont Tekashi 6ix9ine sztoriját nem viszik majd filmre. A Showtime csapott le végül a lehetőségre és készített egy dokumentumfilmsorozatot a botrányhősről, aminek most meg is érkezett az első előzetese. A Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine a Showtime amerikai tévécsatornán fog debütálni, három epizódos lesz és mindegyik részt Giancarlo Esposito fogja narrálni, akit a Breaking Badből és a Better Call Saulból ismerhetjük, amiben Gust alakítja.

A film végig követi Tekashi útját a kezdetektől egészen szabadulásáig a börtönből. Mint ismert, a rappert 2018-ban tartóztatták le, miután több bűncselekményben is részt vett a Nine Trey Gangsta Bloods nevű bűnbanda tagjaként. Akár évtizedeket is kaphatott volna, de mivel elkezdte feldobni a banda fontosabb szereplőit és tagjait, együttműködéséért cserébe enyhítették a rá váró büntetést, ami miatt aztán tavaly áprilisban szabadon távozhatott.

Saját bevallása szerint bevásárolta magát a Nine Trey-be, mert jót tett botrányos imázsának alvilági kötődése. Visszafele sült el a dolog, mivel letartóztatása előtt a banda meg akart szabadulni tőle.

Ilyen esetekben egyébként a hatoságokkal együttműködő személy új külsőt és személyazonosságot kap a tanúvédelmi program részeként, de mivel egy hírességről van szó, akinek ráadásul színes haja és álcázhatatlan arctetoválásai vannak, így az alkuja részeként mindenféle állami védelem nélkül távozhatott. Azóta testőröket fizet, mivel gyakorlatilag céltáblát rakott a hátára azzal, hogy feldobta egykori bandatársait az alvilágban.

(Forrás: Billboard)


A figyelmetekbe ajánljuk