A Netflix több mint 200 millió dollárt, vagyis közel 60,5 millárd forintot ajánlott a filmért, de a Warner elutasította az ajánlatott. Gondolkodnak viszont rajta, hogy HBO Maxon debütáljon egyszerre a mozis bemutatóval.Az ilyen dolgokban rendre jól értesült Deadline arról ír, hogy a Warner azt fontolgatja, hogy a két Godzilla-filmjének és a Kong: Koponya-szigetnek a folytatásaként szolgáló Godzilla Vs. Kongot egyszerre mutassa be moziban és HBO Max streamingszolgáltatásán is. Hasonlóan, ahogy a Wonder Woman 2-vel fogják tenni, ami szintén egyszerre nyit majd moziban és a streaming platformon is. Ez pedig komoly változás első fecskéje lenne, hisz a jövőben lehet, hogy a nagy filmek egyszerre kerülnek mozikba és válnak online is elérhetővé, a választás lehetőségét kínálva.

Erről persze egyelőre meg kell még győznie a Warnernek gyártó partnerét, a Legendary-t, előbbi 25%-át, utóbbi 75%-át finanszírozza a filmnek ugyanis. Ahhoz viszont ragaszkodik a stúdió, hogy moziban is mindenképpen bemutassa. A tervek szerint erre május 21-én kerül majd sor. Ezt jelzi, hogy a cég elutasított egy több, mint 200 millió dolláros ajánlatot a Netflixtől, a streaming óriás ugyanis abban reménykedett, hogy a stúdió nem bízik eléggé abban, hogy filmjük kasszasiker lehet a moziban. Hasonló módon csaptak le ugyanis olyan filmekre, mint például az Expedíció.

Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk